Als het om kansen en risico’s gaat, geven wij zowel gevraagd als ongevraagd advies.

Sebastiaan Van Buuren, Consultant

Ondersteuning


De afgelopen jaren is gebleken dat, hoe hard we het ook proberen, geen ziekenhuis volledig aan de administratieve waan van de dag kan ontsnappen. Ondanks inspanningen om RSAD-processen efficiënter en geautomatiseerd te maken, blijft kundig personeel noodzakelijk voor het verwerken van correcties op de zorgregistratie.

Of het nu aanpassingen zijn naar aanleiding van signaleringen uit het ZIS en daily auditing software, of het oplossen van fouten uit het jaarlijkse zelfonderzoek, retourinformatie en materiële controle, onze jonge professionals ondersteunen u tijdens de piekmomenten met enthousiasme bij het reduceren van de werkvoorraad. Bovendien kunnen hun analytische vaardigheden desgewenst worden ingezet om gedurende de werkzaamheden “de kraan dicht te draaien”.

Als geen ander beseffen we de noodzaak om kwalitatief goed werk af te leveren, óók als het gaat om administratieve opdrachten. We willen voorkomen dat opgeloste fouten na een aantal maanden elders in het proces opnieuw opduiken. Daarom werken we met mensen die naast een hoog werk- en denkniveau ook beschikken over een sterk gevoel van verantwoordelijkheid. Daarbij doorlopen al onze nieuwe medewerkers standaard een degelijk (intern) inwerkprogramma zodat ze goed voorbereid starten op een nieuwe opdracht.

WAT HOUDT VOSSIUS BEZIG?