Voor elk probleem is een oplossing te vinden, zelfs als de achterstand niet te overzien lijkt.

Jack de Groot, Consultant

ZIS/EPD

Zorgverleners gebruiken een scala aan applicaties om optimaal te kunnen functioneren. ICT is een van de grootste kostenposten en tegelijkertijd kritische succesfactoren van een efficiënt geleid ziekenhuis. Onze functioneel beheerders zorgen dat de mogelijkheden van software optimaal worden benut.

Door steeds veranderend overheidsbeleid en interne ontwikkelingen is het toetsen en bijstellen van ICT een complexe aangelegenheid. Vossius heeft deskundige functioneel beheerders die u daar niet alleen in bijstaan, maar hun kennis ook graag in uw organisatie delen.

De kracht van Vossius

De consultants van Vossius Consultancy hebben ruime ervaring met alle administratieve processen binnen zorginstellingen. Wij hebben experts in huis die volledig thuis zijn in Epic, Chipsoft en Nexus en daarbinnen in de facturatie en DBC-registratie.

Wat wij doen

Onze functioneel beheerders werken met u aan (beta)testen, optimalisatie en ontwikkelvraagstukken op het gebied van zorgregistratie. Zij zorgen dat uw facturatieruns draaien, maar ook dat de stamtabellen goed zijn ingevuld. Ze testen de software na wijzigingen en bespreken eventuele bugs met de leverancier. Resultaat: optimaal functionerende software.

Vossius Consultancy zet bovendien zijn grote netwerk in door bijeenkomsten voor functioneel beheerders te organiseren. Daar worden oplossingen uitgewerkt van actuele thema’s en voorbereidingen getroffen voor de toekomst.

Vossius Consultants hebben ervaring met:

  • Nexus
  • Chipsoft
  • EPIC
  • DXC

WAT HOUDT VOSSIUS BEZIG?