Wij verdiepen ons voortdurend in de actuele wet- en regelgeving, waardoor we deze altijd direct kunnen toepassen.

Hendrik Jan van Dijk, Consultant

Vossius Academy

Sinds 2004 heeft Vossius Consultancy zich ontwikkeld tot een toonaangevende dienstverlener voor zorgadministraties en financiële afdelingen op de Nederlandse ziekenhuismarkt voor de ondersteuning van hun zorgadministratieve processen en aangrenzende aandachtsgebieden.

Kenmerkend voor de consultants van Vossius Consultancy is hun hoge actuele kennisniveau en ontwikkelde communicatie- en consultancyvaardigheden.

In 2018 heeft Vossius besloten haar opleidingsprogramma, waaraan de consultants van Vossius deelnemen, vanaf 2019 ook extern aan te bieden. Hiermee worden ziekenhuizen in de gelegenheid gesteld om haar medewerkers en (dientengevolge) het zorgregistratieproces, een kwalitatieve boost te geven.

Voor u ligt het Vossius Academy programma voor 2019. Het Vossius Academy programma is opgebouwd uit 3 leergangen:

  • DBC en ziekenhuiszorg. Een leergang die is bedoeld om inhoudelijke kennis rondom het zorgregistratieproces te ontwikkelen of op peil te brengen.
  • Professionele vaardigheden. Een leergang die is bedoeld om deelnemers technisch en persoonlijk effectiever te laten functioneren in interactie met stakeholders in het ziekenhuis.
  • Functioneel beheer. Bedoeld om technische en functionele vaardigheden rondom het functioneel beheerproces van het ziekenhuisinformatiesysteem te ontwikkelen.

Geïnteresseerd?! Neem dan contact op met Bas Vos onder nummer 06-28961350 of per e-mail bas.vos@vossiusconsultancy.nl


Vossius is lid van NRTO. Leden van de NRTO staan voor kwaliteit en professionaliteit. Ze voldoen aan de eisen van het NRTO-keurmerk.

Hierbij een link naar de algemene voorwaarden van de Vossius Academy.


WAT HOUDT VOSSIUS BEZIG?