Wij verdiepen ons voortdurend in de actuele wet- en regelgeving, waardoor we deze altijd direct kunnen toepassen.

Hendrik Jan van Dijk, Consultant

Privacy voorwaarden

Privacy- en Cookieverklaring of Privacy Statement Vossius Consultancy

Vossius Consultancy neemt de beveiliging en bescherming van persoonsgegevens serieus. Met onderstaande privacy- en cookieverklaring willen wij u informeren dat alle persoonsgegevens waarmee Vossius Consultancy in aanraking komt, zorgvuldig worden verwerkt en beveiligd. Vossius Consultancy houdt zich daarbij aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Als u vragen heeft kunt u contact opnemen met Vossius Consultancy (zie contactgegevens onder aan deze verklaring).

Doeleinden van de gegevensverwerking

Wij ontvangen (persoons)gegevens van u wanneer u gebruik maakt van de website van Vossius Consultancy, wanneer u het contactformulier invult of indien u zich inschrijft voor de nieuwsbrief. Hiervoor verwerken wij uw bedrijfsnaam, naam, telefoonnummer, en emailadres. Wij bewaren uw gegevens niet langer dan nodig is om aan onderstaande doeleinden te voldoen. In onderstaande gevallen bewaren wij (persoons) gegevens:

  • Contactformulier: Wij gebruiken uw gegevens voor het beantwoorden van uw vraag.
  • Nieuwsbrief: Bij het invullen van het contactformulier kunt u aanvinken of u onze nieuwsbrief wenst te ontvangen. Vervolgens wordt uw e-mailadres toegevoegd aan de lijst abonnees. Elke nieuwsbrief bevat een link waarmee u zich weer kunt afmelden.
  • Social Media buttons: Op de website van Vossius Consultancy zijn knoppen opgenomen waarmee u ons kunt volgen op de sociale netwerken LinkedIn en Twitter. Vossius Consultancy is niet aansprakelijk voor het privacy- en cookiebeleid van websites die door middel van links met onze website zijn verbonden.

Gebruik van cookies
Om de website en toepassingen naar behoren te laten werken, te ontwikkelen en om meer informatie over de websitebezoekers – en hun interesses- te verkrijgen, maken wij gebruik van cookies (Google Analytics). De gegevens worden gebruikt voor statistische analyses van bezoek- en klikgedrag. De gegevens worden niet aan derden verstrekt


Inzage, Correctie, verwijderen en klachten
U heeft recht tot inzage, correctie of verwijdering van persoonsgegevens die wij over u verwerken. U kunt ons verzoeken de gegevens in te zien, te wijzigen of te laten verwijderen door contact met ons op te nemen via onderstaande gegevens. De volgende rechten gelden onder de AVG:

  • Het laten corrigeren van fouten,
  • Het intrekken van toestemming;
  • Het bezwaar maken tegen een bepaald gebruik;
  • Het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens;
  • Het krijgen van uitleg over welke persoonsgegevens wij hebben verzameld en wat wij daarmee doen;
  • Het krijgen van inzage in de persoonsgegevens die wij van u hebben.

Indien u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens, helpen wij u graag verder. U heeft het recht een klacht tegen onze verwerkingen van uw persoonsgegevens in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Wijzigingen op de privacyverklaring
Vossius Consultancy behoudt zich het recht wijzigingen aan te brengen in deze privacy- en cookieverklaring. Wijzigingen zullen op onze website worden gepubliceerd. Om van eventuele wijzigingen op de hoogte te blijven, adviseren wij u regelmatig de privacy- en cookieverklaring te raadplegen.


Beveiliging
Deze website heeft een SSL certificaat. Gegevens worden hierdoor via een beveiligde verbinding verzonden.


Contactgegevens

Postadres
Amsterdamseweg 498
1181 BW Amstelveen

Bezoekadres
Dorpsstraat 2
1182 JD Amstelveen
Tel.: 020-345 31 37
info@vossiusconsultancy.nl



Voor vragen met betrekking tot ons privacy- en cookiebeleid:
y.pierik@vossiusconsultancy.nl
tel.: 06 114 54 880
KVK: 34211889

WAT HOUDT VOSSIUS BEZIG?