Wij verdiepen ons voortdurend in de actuele wet- en regelgeving, waardoor we deze altijd direct kunnen toepassen.

Hendrik Jan van Dijk, Consultant

PROJECTONDERSTEUNING DOOR VOSSIUS

Soms heeft u als ziekenhuis tijdelijk extra capaciteit nodig. Om data in te voeren. Om achterstanden weg te werken. Om facturatiestromen te checken. Om uw administratie in lijn te brengen met vernieuwde wet- en regelgeving. Kunt u die extra capaciteit niet vanuit uw eigen organisatie leveren, dan biedt Vossius Consultancy uitkomst.

De kracht van Vossius

Onze consultants zijn, dankzij hun parate kennis van de zorg, snel en breed inzetbaar. Heeft u achterstanden in de zorgadministratie, dan kunnen wij daar direct mee aan de slag. Is uw percentage retourfacturen te hoog? Onze consultants springen graag in met pragmatische oplossingen. Is uw vraagstuk complexer, dan kunnen wij een beroep doen op ons grote netwerk van ervaren consultants buiten Vossius.

  • Snel en breed inzetbaar
  • Pragmatische aanpak
  • Groot kennisnetwerk

Nadat u contact met ons heeft gezocht, vindt er altijd eerst een vrijblijvende kennismaking plaats. Pas nadat we uw vraag helder in kaart hebben gebracht, dragen wij een of meerdere gekwalificeerde consultants die affiniteit hebben met uw vraagstuk aan. Op basis van de CV's van deze consultants bepaalt u of u een of meerdere kandidaten uitnodigt voor een gesprek. U oordeelt vervolgens zelf of de consultant de geschikte kandidaat/kandidaten is voor uw opdracht of project.

De kosten voor de inhuur van een consultant zijn afhankelijk van zijn of haar ervaring, de zwaarte van de opdracht en de duur van de opdracht. Vossius Consultancy vindt dat de zorg betaalbaar moet blijven, en stemt haar tarieven daar op af. Neem voor meer informatie contact met ons op.

WAT HOUDT VOSSIUS BEZIG?