Als het om kansen en risico’s gaat, geven wij zowel gevraagd als ongevraagd advies.

Sebastiaan Van Buuren, Consultant

PROJECTMANAGEMENT DOOR VOSSIUS

De consultants van Vossius leiden projecten op het gebied van zorgadministratie, financiële administratie, functioneel applicatiebeheer en planning & control in een groot aantal ziekenhuizen. Projecten die nodig zijn om een antwoord te bieden op de continu veranderende wet- en regelgeving of op bijvoorbeeld een fusie.

De kracht van Vossius

Onze consultants leveren capaciteit, inzicht en deskundige aansturing van uw project. Dankzij hun specialistische kennis en ervaring zijn zij in staat een project snel en pragmatisch aan te pakken, outside-the-box oplossingen niet schuwend. Onze consultants werken daarbij nauw samen met uw eigen medewerkers volgens een reële planning en bewaken uw processen nauwgezet.

  • Een objectieve blik
  • Veel projectervaring binnen ziekenhuizen
  • Oog voor interne belangen

Nadat u contact met ons heeft gezocht, vindt er altijd eerst een vrijblijvende kennismaking plaats. Pas nadat we uw vraag helder in kaart hebben gebracht, dragen wij een of meerdere gekwalificeerde consultants die affiniteit hebben met uw vraagstuk aan. Op basis van de CV's van deze consultants bepaalt u of u een of meerdere kandidaten uitnodigt voor een gesprek. U oordeelt vervolgens zelf of de consultant de geschikte kandidaat/kandidaten is voor uw opdracht of project.

De kosten voor de inhuur van een consultant zijn afhankelijk van zijn of haar ervaring, de zwaarte van de opdracht en de duur van de opdracht. Vossius Consultancy vindt dat de zorg betaalbaar moet blijven, en stemt haar tarieven daar op af. Neem voor meer informatie contact met ons op.

WAT HOUDT VOSSIUS BEZIG?