Wij verdiepen ons voortdurend in de actuele wet- en regelgeving, waardoor we deze altijd direct kunnen toepassen.

Hendrik Jan van Dijk, Consultant

DIT ZIJN UW ZORGPROFESSIONALS

Consultant / Oprichter van Vossius Consultancy BV

Het mooie van mijn baan is de combinatie van het leiden van een eigen bedrijf en het werken op opdrachten in het veld. Doordat ik vaak met mijn voeten in de spreekwoordelijke klei sta, begrijp ik beter waar mijn collega’s tegen aanlopen en hoe we ze het beste kunnen helpen. Daarnaast zie ik door het uitvoeren van eigen opdrachten van dichterbij tegen welke problemen en dilemma’s de klant aanloopt en hoe we daarbij vanuit Vossius Consultancy kunnen ondersteunen. Het einddoel is een klant die op een zo’n efficiënt mogelijke wijze is geholpen door consultants die tevreden zijn over hun werk en groeikansen kunnen pakken op zowel inhoudelijk als persoonlijk vlak.

ERVARING

Na een studie economie in Amsterdam en Lund (Zweden) heb ik gewerkt bij KPMG Meijburg & Co en Cargill. In 2002 heb ik als consultant mijn eerste zorgervaring opgedaan in een Rotterdams ziekenhuis. Na 2002 heb ik de zorg nooit meer verlaten en heb ik diverse functies vervuld op het gebied van Planning & Control. Ik ben daarnaast projectleider of afdelingen EPD, Facturering, werkkapitaal verlaging, AO/IC geweest. Ook ben ik projectleider procesverbetering en hoofd zorgadminstratie geweest. De zorg heeft mijn hart gegrepen en ik zie nog elke dag zaken en processen waar ik mijn tanden in wil zetten met als doel om deze zaken en processen te verbeteren.

VRIJETIJD

Het werk probeer ik van maandag tot en met vrijdag te spreiden, zodat ik in het weekend echt tijd heb voor mijn vrouw en kinderen. Door de week probeer ik twee keer per week naar de sportschool te gaan. Ik heb eigenlijk geen echte hobby’s, maar voor vakanties, koken en uit eten gaan kun je mij altijd wakker maken.

WAT HOUDT BAS BEZIG