Wij verdiepen ons voortdurend in de actuele wet- en regelgeving, waardoor we deze altijd direct kunnen toepassen.

Hendrik Jan van Dijk, Consultant

OVER VOSSIUS CONSULTANCY

Vossius Consultancy is in 2004 opgericht door Bas Vos. Na een carrière bij KPMG Meijburg & Co en Cargill kwam Bas voor een opdracht in de zorgsector terecht. ‘Hier valt nog zó veel te verbeteren’ was een gedachte die vrijwel dagelijks door zijn hoofd ging. Vanuit die motivatie heeft hij Vossius Consultancy opgezet. In enkele jaren tijd is het bureau gestaag gegroeid en heeft Vossius zowel doorgewinterde experts als jonge talenten aan zich weten te binden. Zij werken allen op locatie aan uiteenlopende projecten.

Onze visie

Wij geloven dat je alleen zinnig advies kunt geven als je kennis van zaken hebt, zeker in zo’n complexe sector als de zorg. Hoe specifieker die kennis, hoe beter het advies. Daarom richten wij ons binnen de zorg op een niche: die van de administratieve en financiële processen en systemen binnen ziekenhuizen.

Dit specialisme biedt ons de kans om alle ontwikkelingen nauwgezet te volgen, op waarde te schatten en proactief mee te nemen in onze werkzaamheden.

Ons primaire doel daarbij is om zorginstellingen de ‘zorg’ uit handen te nemen op het gebied van ICT, zorgregistratie en financiële processen, waarbij we streven naar een optimale samenhang tussen die drie.

Wij geloven ook dat een zinnig advies op zichzelf niet genoeg is. Bij voorkeur zetten wij onze kennis en ervaring in om een project van advies tot en met implementatie te begeleiden. Of het nu om de invoering van een nieuw zorginformatiesysteem gaat, de implementatie van een nieuw financieel proces of de aanpassing van software en processen aan nieuwe wet- en regelgeving.

Onze opdrachtgevers waarderen ons als ‘slimme handjes’: professionals die met kennis van zaken aan de slag gaan om significante verbeteringen aan te dragen én door te voeren.

Kernwaarden

Vossius Consultancy is een veelzijdige organisatie. In al onze activiteiten staan de volgende waarden centraal:

  • Pragmatisch werken
  • Flexibiliteit
  • Kennisdeling
  • Integriteit
  • Teamspirit
  • Ontwikkeling
  • Enthousiasme

WAT HOUDT VOSSIUS BEZIG?