Voor elk probleem is een oplossing te vinden, zelfs als de achterstand niet te overzien lijkt.

Jack de Groot, Consultant

CONSULTANCY DIENSTEN

Werken met Vossius Consultancy betekent werken met zorgprofessionals. Onze consultants hebben veel zorginhoudelijke kennis en zijn ervaren op het gebied van financiële en administratieve processen in de zorg. Zij geven u inzicht in uw huidige interne organisatie en adviseren over mogelijke verbeteringen.

De kracht van Vossius

Onze kracht zit hem in onze specifieke kennis. Up-to-date kennis van de voortdurend wijzigende wet- en regelgeving in de zorg. Diepgaande kennis van zorginformatiesystemen (ZIS) als Epic, Chipsoft en QuCare. Kennis van de financiële stromen in de zorgsector. Daarnaast beschikt ieder van ons over de tomeloze energie die nodig is om uw organisatie door een verandering te loodsen. Een Vossius consultant ondersteunt uw organisatie met advies en concrete actie.

  • Pragmatische oplossingen
  • Up-to-date kennis van wet- en regelgeving
  • Toegewijde zorgprofessionals

Nadat u contact met ons heeft gezocht, vindt er altijd eerst een vrijblijvende kennismaking plaats. Pas nadat we uw vraag helder in kaart hebben gebracht, dragen wij een of meerdere gekwalificeerde consultants die affiniteit hebben met uw vraagstuk aan. Op basis van de CV's van deze consultants bepaalt u of u een of meerdere kandidaten uitnodigt voor een gesprek. U oordeelt vervolgens zelf of de consultant de geschikte kandidaat/kandidaten is voor uw opdracht of project.

We hebben een gevarieerd team met veel verschillende achtergronden en ervaringsniveaus. Hierdoor kunnen onze consultants ingezet worden voor tal van opdrachten. Dit varieert van ondersteuning in de vorm van 'slimme handjes' tot het invullen van zwaardere interim functies. Voorbeelden zijn onder andere: projectleider, business controller, hoofd P&C, teamleider en hoofd zorgadministratie. Neem voor meer informatie contact met ons op.

De kosten voor de inhuur van een consultant zijn afhankelijk van zijn of haar ervaring, de zwaarte van de opdracht en de duur van de opdracht. Vossius Consultancy vindt dat de zorg betaalbaar moet blijven en stemt haar tarieven daar op af. Neem voor meer informatie contact met ons op.

WAT HOUDT VOSSIUS BEZIG?