Wij verdiepen ons voortdurend in de actuele wet- en regelgeving, waardoor we deze altijd direct kunnen toepassen.

Hendrik Jan van Dijk, Consultant

Werken voor Vossius Consultancy

De zorgmarkt groeit en de zorgvraag in Nederland neemt de komende jaren verder toe. Om zorginstellingen op het gebied van ICT en financiële processen ook in de toekomst te ‘ontzorgen’, zijn we regelmatig op zoek naar experts om deze groeiende vraag te kunnen blijven beantwoorden.

Wie zijn wij?

Vossius Consultancy, opgericht in 2004 en gehuisvest in Amstelveen, is specialist op het gebied van ICT, Finance en Projectmanagement in de zorgsector. Onze deskundige consultants adviseren, verbeteren en implementeren werkprocessen bij zorginstellingen – met name ziekenhuizen – in heel Nederland. We zijn vastberaden om de komende jaren ons marktaandeel binnen de gestaag groeiende zorgmarkt verder uit te bouwen. Onze kracht ligt in onze jarenlange ervaring, uitgebreide kennis van de markt, oog voor detail en – niet in de laatste plaats – een enorme dosis plezier in het werk dat we doen.

Consultants op verschillende niveaus

Beginnende consultants zullen bij Vossius Consultancy in eerste instantie kennis en ervaring opdoen in de complexe wereld van het ziekenhuiswezen, zorgadministraties en de bijhorende financiële processen. Als beginnend consultant word je zo snel mogelijk zelfstandig bij verschillende opdrachtgevers op locatie ingezet.

Met de juiste kennis en ervaring, bewezen creativiteit en een professionele houding word je in steeds grotere mate verantwoordelijk voor de uitvoer, maar ook de acquisitie van projecten. Als medior consultant van Vossius Consultancy help je junior collega’s vooruit en ben je goed op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt.

Uiteindelijk is het de bedoeling dat je als senior consultant in staat bent om volledig zelfstandig zware (interim)projecten te werven en succesvol te voltooien. Je stuurt in deze rol collega’s op een inspirerende manier aan en bouwt mee aan de interne kennisoverdracht. Een andere taak van senior consultants is om het netwerk van Vossius Consultancy te verbreden en de cultuur en het gedachtegoed van Vossius Consultancy uit te dragen.

Heb jij een bedrijfskundige of economische achtergrond en ben je geïnteresseerd in de ontwikkelingen in de Nederlandse zorg? Kijk bij onze vacatures of er een functie voor jou tussen zit. Je kunt ons ook altijd een open sollicitatiebrief sturen. Bij wederzijdse interesse maken wij graag een afspraak met je om te verkennen wat de mogelijkheden voor een toekomstige samenwerking zijn!WAT HOUDT VOSSIUS BEZIG?