Ieder project is voor ons uniek. Met een pragmatische en doortastende aanpak werken wij met u samen. Het gaat er niet om een lang advies te schrijven, maar tot een verbetering of oplossing te komen!

Caroline Jongejan, Consultant

Kennisdeling

Vossius Consultancy streeft ernaar u te ontzorgen. Wij ontzorgen u door onze kennis en ervaring met u te delen. Geregeld leveren onze consultants nieuwe documenten op naar aanleiding van landelijke ontwikkelingen of wijzigingen in de wet- en regelgeving. Deze documenten delen wij graag met u.

Hieronder kunt u selecteren welke documenten u wenst te ontvangen. Nadat u uw emailadres heeft opgegeven ontvangt u een e-mail met een link om het betreffende document te downloaden.

Altijd op de hoogte blijven van onze nieuwe publicaties? Geef u dan ook op voor onze nieuwsbrief, op deze manier ontvangt u een mail op het moment dat onze consultants nieuwe documenten hebben om met u te delen.

Wijzigingen RZ18AB

Wijzigingen RZ18AB uitgesplitst per specialisme.
WORD

Poster Dream Bigger

Poster Dream Bigger
PDF

Trendrapport Dream Bigger

Trendrapport Dream Bigger
PDF

Wijzigingen RZ17AB

Wijzigingen RZ17AB - Excel Tool
EXCEL

Wijzigingen RZ17AB

Wijzigingen RZ17AB -Word
WORD

Wijzigingen document MSZ 2015

Dit document is een verzameling van de wijzigingen in de Handreiking Zelfonderzoek 2015 ten opzichte van de Handreiking 2014.
WORD

Wijzigingen RZ17a

Wijzigingen RZ17A - Excel Tool
EXCEL

Wijzigingen RZ17a

Wijzigingen RZ17A -Word
WORD

Wijzigingen RZ16ab

Wijzigingen RZ16AB uitgesplitst per specialisme.
WORD

ONTVANG GRATIS PER MAIL

de documenten van uw keuze