Voor elk probleem is een oplossing te vinden, zelfs als de achterstand niet te overzien lijkt.

Jack de Groot, Consultant

Self-Assessment: zes ziekenhuizen halen de deadline met Vossius Consultancy

Self-Assessment: zes ziekenhuizen halen de deadline met Vossius Consultancy

Vossius Consultancy heeft in de afgelopen weken zes ziekenhuizen op verschillende manieren ondersteund met het self-assessment. De opdrachten varieerden van projectleiding tot analyses, en zijn allemaal voor de gestelde deadline van 1 september afgerond.

Aan de hand van een 54-tal controlepunten wordt de DOT-omzet onderzocht. Het uitgangspunt van het self-assessment is een versnelde afsluiting van het verleden, een verbetering van de NZa-regelgeving voor de toekomst en een goedkeurende verklaring van de accountant.

Door de ervaringen met 54 controlepunten van verschillende huizen te combineren, is Vossius Consultancy in staat geweest een effectief uitvoerplan en gedegen controlemethoden te realiseren. Door rekenmodellen op te stellen is voor ieder huis de financiële impact inzichtelijk gemaakt. De rapporten en controles van Vossius zijn door Ernst & Young goedgekeurd.

Vossius hoopt op een snelle afwikkeling van de assessment resultaten, zodat voldoende tijd kan worden besteed aan de implementatie van de RZ15a/b.

Meer weten over hoe Vossius Ontzorgt? Neem contact met ons op!

WAT HOUDT VOSSIUS BEZIG?