Voor elk probleem is een oplossing te vinden, zelfs als de achterstand niet te overzien lijkt.

Jack de Groot, Consultant

Kwartaalbijeenkomsten Trendrapport – ‘Dream Bigger… Keep Dreaming’

Kwartaalbijeenkomsten Trendrapport – ‘Dream Bigger… Keep Dreaming’

Kwartaalbijeenkomsten Trendrapport – ‘Dream Bigger… Keep Dreaming’

Onlangs presenteerden wij het trendrapport ‘Dream Bigger’ over succesfactoren voor een optimaal functionerende én toekomstbestendige zorgadministratie. Verschillende ziekenhuizen hebben ons geholpen bij dit onderzoek. Het onderzoek had als doel dat zorgadministraties met elkaar in gesprek zouden gaan over diverse thema’s en informatie met elkaar zouden delen, om zo van elkaar te leren.

Constructief
De dynamiek tijdens de presentatie in januari was positief en constructief. Elk aanwezig ziekenhuishuis wilde en durfde zijn eigen knelpunten op tafel te leggen, waarop andere ziekenhuizen met hun eigen kennis en ervaring konden inspringen. Een keer echt over de inhoud met elkaar sparren, dat was precies wat we voorheen misten en wat we deze middag wél hebben gedaan.

Vaker kennis delen
Naar aanleiding van het onderzoek en de waardevolle gesprekken tijdens de presentatie, hebben we samen met de deelnemende ziekenhuizen afgesproken dat we een vruchtbare basis hebben om vaker kennis met elkaar te delen.

Kwartaalbijeenkomsten
Met onze ‘kwartaalbijeenkomsten’ zetten we het concept voort en faciliteren we de onderlinge behoefte om met elkaar over verschillende topics te sparren. De eerste bijeenkomst vindt plaats op 19 mei met als centraal onderwerp de introductie van Horizontaal Toezicht.

Meer weten over ons onderzoek en de succesfactoren? Download ons trendrapport via de link hieronder en volg ons op LinkedIn.

https://www.vossiusconsultancy.nl/kennisdeling/kennisdeling

WAT HOUDT VOSSIUS BEZIG?